ورود پهپادهای مسافربر به دبی

ورود پهپادهای مسافربر به دبی

جستجو در مجله گردشگری

تاریخ آخرین به روز رسانی: 03 مهر ، 1398

ورود پهپادهای مسافربر به دبی

امارات متحده عربی قصد دارد دبی را تبدیل به یکی از اولین شهرهای «دنیای آینده» کند. استفاده از پهپاد EHang 184 که ساخت کشور چین است و یک پرواز آزمایشی به دور برج العرب، برج معروف شهر دبی داشته، یکی از این اقدامات است.

در این مقاله می‌خوانید

[ نمایش ]

امارات متحده عربی قصد دارد دبی را تبدیل به یکی از اولین شهرهای (دنیای آینده) کند. استفاده از پهپاد EHang 184 که ساخت کشور چین است و یک پرواز آزمایشی به دور برج العرب، برج معروف شهر دبی داشته، یکی از این اقدامات می باشد.
مدیر آژانس راه و ترابری دبی می‌گوید که این پهپاد یک مدل آزمایشی نیست و آنها آن را در آسمان دبی امتحان کرده‌اند. اما سوال اساسی این است که آیا این پهپادها که شکلی شبیه به تخم مرغ دارند، آیا واقعا جایگزین تاکسی‌ها و وسایل حمل و نقل در شهر شلوغی مثل دبی خواهند شد؟
پاسخ مسئولان راه و ترابری دبی به این سوال مثبت است. این پهپادها توانایی حمل مسافرینی با وزن تقریبا ۱۱۰ کیلو و یک چمدان کوچک برای گردشگران تورهای دبی را دارند. صندلی های این پهپاد تک سرنشین شبیه صندلی های ماشین های مسابقه ای است. وقتی مسافری سوار می‌شود، کافی است که فقط آدرس را در صفحه ای دیجیتالی که مانند آیپد است، وارد کند. بعد از آن پرواز خود به خود آغاز می‌شود.
این پهپاد که با باطری کار می‌کند (و هر شارژ آن نیم ساعت عمر دارد)‌ می‌تواند مسافت پنجاه کیلومتر را پرواز کند. سرعت این پهپاد به ۱۶۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد، اما مسئولین می‌گویند که سرعت مجاز آن برای پرواز در آسمان دبی ۱۰۰ کیلومتر خواهد بود.
پهپاد EHang 184 به اینترنت ۴G متصل است و پروازهای آن توسط گروهی از متخصصان در اتاق کنترلی در روی زمین کنترل می‌شود. امارات متحده عربی مدتهاست در حال تلاش برای درآمیختن فن آوری‌های روز با زندگی روزمره ساکنان این کشور است. حاکم دبی، شیخ محمد بن رشید ال مکتوم، سال گذشته اعلام کرده بود که تا می‌خواهد تا سال ۲۰۳۰، بیست و پنج درصد مسافرت های درون شهری ساکنان دبی با خودروهای بدون راننده صورت گیرد. در حال حاضر خودروهای بدون سرنشین و جعبه مانند EZ10، ساخت شرکت ایزی ‌مایل فرانس، در اطراف برج الخلیفه، بلندترین برج جهان، در رفت آمدند.
در همین راستا، مسئولان دبی با شرکت هایپرلوپ که مقر آن در لس آنجلس است و قطارهای با سرعت بسیار بالا می‌سازد، هم وارد مذاکره شده تا به بررسی امکان ساخت تونلی برای تردد این قطار بین ابوظبی و دبی بپردازد.

پهپادهای مسافربر دبی-الفبای سفر


سوالات متداول

6LdgLJIaAAAAABh9jZNdK3v5GfIffCX1eZjBxuWt