جستجو در مجله گردشگری
دستهبندی ها
غنی بودن میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان از 100 کشور دیگر
در این مقاله میخوانید
[ نمایش ]مدیرکل دفتر ثبت آثار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور اعلام کرد: سیستان و بلوچستان از نظر داشتن میراث فرهنگی، غنی تر از ۱۰۰ کشور می باشد. در ادامه الفبای سفر را دنبال کنید.
بر اساس گزارش ایسنا، دکتر فرهاد نظری در کارگاه آموزشی حافظه جهانی در زاهدان بیان کرد: در جهان امروز، یکی از مصداق های سرمایه، داشتن تنوع فرهنگی است و هر کشوری که تنوع فرهنگی بیشتری داشته باشد کشور ثروتمندی می باشد.
وی افزود: ۱۹ آگوست از سوی سازمان ملل، روز مردمان بومی جهان نامگذاری شده و این تاریخ را هر سال گرامی داشته و توصیه میکند تا این افراد ارج نهاده شوند.
مدیرکل دفتر ثبت آثار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، دکتر فرهاد نظری در ادامه گفت: یکی از عناصر و مصادیقی که تنوع فرهنگی را نشان می دهد زبان است به طوری که سال ۲۰۱۷ نیز سال زبانها و گویشهای بومی نام نهاده شده است. ( با آژانس مسافرتی الفبای سفر در ارتباط باشید.)
دکتر نظری ادامه داد: سیستان و بلوچستان از لحاظ داشتن میراث فرهنگی ملموس و ناملموس، طبیعی و میراث مستند، به تنهایی از ۱۰۰ کشور موجود در دنیا غنی تر است .وی با اشاره به اینکه این استان دارای دو اثر ثبت جهانی است گفت: شهر سوخته در جهان دارای اهمیت ویژهای است و این موضوع که در شهرسوخته هیچ گونه اشیایی که با جنگ مرتبط باشد یافت نشده بسیار حیرت آور است.
دبیر علمی کمیته ملی حافظه جهانی کشور در ادامه گفت: با اینکه تنها ده درصد شهرسوخته کاوش شده است ولی آثاری که یافته شده بسیار غنی و شگفت انگیز هستند.
مدیرکل دفتر ثبت آثار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در انتها گفت: یکی از اقدامات مهم که در سیستان و بلوچستان صورت گرفته است، تاسیس پایگاههای پژوهشی می باشد. ( مجله گردشگری الفبای سفر را دنبال کنید.)