جستجو در مجله گردشگری
دستهبندی ها
ظرفیت بالای گردشگری معنوی در جذب سرمایه گذاری
در این مقاله میخوانید
[ نمایش ]تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه علم و فرهنگ اعلام کرد: گردشگری معنوی در جذب سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال ظرفیت بالایی دارد و توسعه آن به برنامه ریزی نظام مند نیازمند دارد. در ادامه خبر الفبای سفر را دنبال کنید.
طبق گزارش گروه دانشگاه ایرنا، در سومین کنفرانس بین المللی گردشگری و معنویت در دانشگاه علم و فرهنگ، سعید هاشمی رئیس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: باید گردشگری معنوی باعث بالا بردن حس معنوی ناشی از سفر در گردشگران شود.او افرود: در گردشگران حس معنوی در هر مرتبه متفاوت است که این موضوع باعث پیچیده شدن گردشگری معنوی می شود.
هاشمی با اشاره به اینکه حس معنوی با موقعیت و ساختار فیزیکی مکان گردشگردی دارای ارتباط مستقیم است ادامه داد: کشور ما از لحاظ داشتن فضاهای فیزیکی و مفاهیم مذهبی غنی است.رئیس دانشگاه علم و فرهنگ ادامه داد: تا زمان رسیدن به توسعه پایدار در گردشگری مذهبی، بین ترسیم هویت معنوی، مولفه های خاص معنوی و رویکرد های مختلف فاصله وجود دارد و به سیستم مناسب و تبیین برنامه نیازمند دارد.
او در ادامه گفت: تا حدودی ادبیات معنوی گردشگری شکل گرفته اما باید به جامعه سرایت کند.هاشمی افزود: این موضوع به همراهی و همکاری اساتید دانشگاه ها و حوزه نیاز دارد تا در جهت توسعه پایدار در زمینه گردشگری معنوی گام های موثری برداریم. ( مجله گردشگری الفبای سفر را دنبال کنید)
رئیس انجمن علمی گردشگری ایران در این همایش گفت: به دبیرخانه کنفرانس گردشگری و معنویت، 50 مقاله داخلی و خارجی ارسال شد که 22 مقاله از این تعداد پذیرفته شد و مورد داوری قرار گرفت که می توان گفت از نظر محتوایی، این مقالات پر بارتر نسبت به سال قبل است.محمد حسین ایمانی خوشخو افزود: سفر یک امر مقدس است و رویکرد گردشگری معنوی باید به صورت یک مفهوم اساسی در جامعه رواج پیدا کند. وی در ادامه گفت: توسعه گردشگری به حمایت نیاز دارد چراکه راه برون رفت از تحریم ها است و بنابراین تمامی نهادها، حوزه علمیه و دانشگاه ها باید این توسعه را حمایت کنند .
رئیس کمیته علمی کنفرانس بین المللی گردشگری و معنویت در ادامه گفت: گردشگری توفیقات، معرف شاخصه ها و دستاوردهای کشور به جهان می باشد و منجر به نمود بهتر آن در سطح بین الملی می شود. پس باید برای این موضوع زمینه های مناسبی فراهم شود. ایمانی خوشخو اظهار کرد: به علت جدید بودن موضوع طرح ایده گردشگری و معنویت، این طرح در مجامع علمی داخلی و خارجی مورد توجه قرار گرفت. وی ادامه داد: گردشگری همراه با فضای معنوی فضای جدیدی را به وجود می آورد که پاسخگوی نیاز روحی انسان ها می باشد.
رئیس کمیته علمی کنفرانس بین المللی گردشگری و معنویت افزود: در نشریه گردشگری بین المللی معنویت، مقاصد مرتبط با گردشگری معنوی ایران چاپ شده است. رئیس انجمن علمی گردشگری ایران در ادامه گفت: در طول سه سال گذشته در شهر قم در این زمینه نشست هایی برگزار شد که نتایج مطلوبی داشت. طبق گزارش ایرنا، سومین دوره همایش گردشگری و معنویت در دانشگاه علم و فرهنگ با حضور کارشناسانی از مالزی، ایتالیا و بریتانیا، جمعی از محققان، استادان دانشگاه و حوزه علمیه در حوزه گردشگری برگزار شد و کتاب گردشگر مذهبی نیز رونمایی گردید. ( برای اطلاع از قیمت تورهای مسافرتی با الفبای سفر همراه باشید.)