7 اپلیکیشن مسافرتی که بدون اینترنت کار می کنند

7 اپلیکیشن مسافرتی که بدون اینترنت کار می کنند

جستجو در مجله گردشگری

تاریخ آخرین به روز رسانی: 21 مهر ، 1403

7 اپلیکیشن مسافرتی که بدون اینترنت کار می کنند

در این مقاله می‌خوانید

[ نمایش ]
 

وقتی در حال سفر کردن هستید، مواقعی پیش می‌آید که هیچ دسترسی‌ای به اینترنت ندارید؛ مثلاً در پروازی طولانی هستید و باید تلفن خود را روی حالت پرواز بگذارید یا با اتوبوس در جاده‌ای بیابانی هستید یا به منطقه‌‌ای سفر کرده‌اید که اصلاً اینترنت در آنجا تعریف نشده است و... . در این مواقع، قطعاً زمان‌هایی پیش می‌آید که دلتان می‌خواهد بدانید کجا هستید یا می‌خواهید مسیریابی کنید که گم نشوید. حالا اگر اپلیکیشن‌های گوشی برای اینکه بتوانند شما را راهنمایی کنند نیاز به اینترنت داشته باشند چه اتفاقی می‌افتد؟! نه، نه! نگران نشوید! اصلاً ما این مقاله را نوشته‌ایم که به شما بگوییم خیالتان راحت! خوشبختانه اپلیکیشن‌هایی وجود دارند که به صورت آفلاین هم کار می‌کنند و نمی‌گذارند که شما راهتان را گم کنید. در این مقاله هم قرار است که با 7 مورد از بهترین‌هایشان آشنا شوید.

1- گوگل مپ (Google map)؛ بهترین اپلیکیشن مسیریاب بدون اینترنت

اگرچه برنامه google map بیشتر به صورت آنلاین استفاده می شود؛ اما جالب است بدانید که دارای ویژگی‌های آفلاین نیز هست.

برای اینکه بتوانید از گوگل‌ مپ بدون اینترنت استفاده کنید، باید قبل از اینکه به سفر بروید یا قبل از اینکه وارد منطقه‌ای بشوید که در آنجا اینترنت وجود ندارد، نقشه آن شهر، کشور یا منطقه را در گوگل پیدا کنید، سپس انگشتتان را روی نقطه موردنظرتان نگه دارید تا پین شود (شکلک پونزی قرمزرنگ در آن نقطه ظاهر شود)، هم‌زمان با این اتفاق، یک نوار در پایین صفحه ظاهر می‌شود که گزینه‌های مختلفی مثل مسیریابی، ذخیره کردن، به اشتراک گذاشتن و... را نشان می‌دهد. در انتهای این نوار، گزینه بیشتر (More) را می‌بینید، وقتی روی این گزینه بزنید، منویی به شما نشان داده می‌شود که یکی از موارد آن، دانلود نقشه آفلاین (Download offline map) است؛ روی این گزینه بزنید تا نقشه جای موردنظرتان برای مواقع بدون اینترنت ذخیره شود.

حالا برای اینکه بتوانید نقشه آفلاینتان را پیدا کنید، باید در بالای نقشه گوگل، عکس حساب کاربری خودتان را لمس کنید؛ منویی ظاهر می‌شود که یکی از گزینه‌هایش نقشه‌های بدون اینترنت یا (Offline maps) است. دیگر خیالتان راحت! از این به بعد، اگر در جایی بدون اینترنت باشید، می‌توانید از این قسمت، مسیرها و دسترسی‌ها را بررسی کنید.

گوگل مپ اپلیکیشن مسافرتی

مسیریابی با گوگل مپ

2- تریپیت (Tripit)؛ برای اینکه تمام برنامه سفرتان را در یک‌ جا داشته باشید

اپلیکیشن تریپیت سال‌هاست که وجود دارد و یکی از بهترین اپلیکیشن‌ ها برای ذخیره اطلاعات سفر است؛ به این صورت که شما به تریپیت اجازه می‌دهید ایمیلتان را برای رزروها، بروزرسانی‌های اطلاعات سفر و... بررسی کند، همه برنامه سفرتان را از رزرو بلیط، رزرو هتل، کرایه اتوبوس و تاکسی و... در خود ذخیره کند و یک گزارش و یک برنامه سفر کامل در اختیارتان قرار دهد. این برنامه حتی کمکتان می‌کند که بتوانید هتل و بلیط موردنظرتان را پیدا و خریداری کنید.

اپلیکیشن سفر بدون نیاز به اینترنت تریپیت

اپلیکیشن بدون نیاز به اینترنت تریپیت

3- هیر وی گو (Here WeGo)؛ از برنامه های بدون اینترنت برای مسیریابی

اپلیکیشن هیر وی گو توسط شرکت نوکیا تولید شده است. این برنامه هم یک نقشه مسیریاب است که هم به صورت آنلاین، هم به صورت آفلاین کار می‌کند. هیر وی گو، هم برای سیستم عامل اندروید قابل استفاده است، هم برای سیستم عامل آی او اس. همچنین این برنامه یک صدای راهنما دارد که می‌توانید آن را برای مواقعی که رانندگی یا دوچرخه‌سواری می‌کنید و نگاه کردن دائم به تلفن برایتان مشکل است، فعال کنید. برای استفاده از نقشه آفلاین این برنامه هم باید کارهایی که در گوگل مپ انجام می‌دهید را انجام بدهید. فقط حواستان باشد که تلفن همراهتان فضای زیادی برای ذخیره داشته باشد.

هیر وی گو اپلیکشن مسیریاب آفلاین

مسیریابی با کمک اپلیکیشن هیر وی گو

4- تریپ هوبو (TripHobo)؛ همسفری حرفه‌ای در تلفن همراهتان

اپلیکیشن تریپ هوبو هم یک اپلیکیشن برنامه ریز سفر است. این برنامه به شما کمک می‌کند که منافع، بودجه، مقاصد و ترجیحات خود را در سفر مشخص کنید و سپس یک برنامه سفر شخصی‌سازی‌شده و بدون کم و کاست داشته باشید. البته چیزی که گفتیم، فقط یکی از کارهای این اپلیکیشن مسافرتی رایگان است. تریپ هوبو همچنین در رزرو هتل های خارجی، خرید بلیط سفر، مسیریابی و بررسی هزینه‌های سفر و... نیز شما را کمک می‌کند و یک همسفر فوق‌العاده است.

تریپ هوبو اپلیکشن مسافرتی

اپلیکشن تریپ هوبو

5- گوگل ترنسلیت (Google translate)؛ بهترین مترجم همراه در سفر

گوگل ترنسلیت هم یکی از اپلیکیشن‌ های کاربردی در سفر است که کمکتان می‌کند حتی اگر زبان یک کشور را بلد نیستید، بتوانید بدون هیچ دردسری با بومیان آن منطقه ارتباط برقرار کنید و نگران گم شدن و... نباشید. مترجم گوگل در سال‌های گذشته دچار باگ‌ها و مشکلات زیادی بود؛ اما با گذشت زمان، باهوش‌تر شده است و می‌تواند سخنان ما را بهتر از قبل ترجمه کند. حتی اگر در ترجمه کردن صحبت‌های شما کمی ایراد هم داشته باشد، باز هم به‌خوبی می‌تواند کارتان را راه بیندازد؛ پس حتماً گوگل ترنسلیت را روی گوشی خودتان نصب کنید.

6- اونزا مپ (Avenza Maps)؛ برای مسیریابی در ناپیداترین جاها

اپلیکیشن انوزا مپس هم یک برنامه کامل و بسیار مفید برای طبیعت‌گردها، پیاده‌گردها و کوهنوردها است. این برنامه به تمام نقشه‌هایی که فکرش را بکنید دسترسی دارد و حتی می‌تواند دوردست‌ترین جاها را نیز برایتان پیدا کند و مسیر را به شما نشان بدهد. خوبی انونزا مپ این است که به صورت آفلاین هم می‌توانید از آن استفاده کنید؛ اصلاً خود اپلیکیشن هم روی همین نکته بسیار تأکید می‌کند. یکی دیگر از ویژگی‌های جالب اونزا هم این است که حتی خودتان می‌توانید نقشه خودتان را به آن بدهید و به اطلاعاتش اضافه کنید؛ درواقع اونزا به شما کمک می‌کند که از جاهایی که هیچکس فکرش را نمی‌کند نقشه‌برداری کنید. نقشه بدون اینترنت اونزا، هم برای سیستم عامل اندروید و هم آی او اس در دسترس است.

7- پاکت (Pocket)؛ یک پوشه ذخیره‌سازی برای مطالعه آفلاین

اپلیکیشن پاکت یک ذخیره‌ساز کاربردی است؛ به این معنی که اگر زمانی درحال مطالعه درباره جاهای دیدنی، جاذبه‌های طبیعی، هتل‌ها، رستوران‌ها و حتی مطالبی غیر از سفر بودید و ناگهان دیدید که فرصت ندارید آن مطالب را کامل مطالعه کنید یا اصلاً حوصله‌اش را ندارید و می‌خواهید در یک فرصت بهتر به سراغشان بروید، پاکت به کمکتان می‌آید. شما می‌توانید تمام آن مطالب را به پاکت بسپارید تا برایتان ذخیره کند و هر زمان که احساس کردید می‌خواهید دوباره به سراغشان بروید، آن‌ها را در اختیارتان می‌گذارد. خوبی اپلیکیشن پاکت این است که می‌تواند حتی در شرایطی که اینترنت ندارید هم این اطلاعات را در اختیارتان بگذارد. همچنین می‌توانید ویدیو هم در آن ذخیره کنید. پاکت نیز برای کابران اندروید و آ او اس در دسترس است.

بدون اپلیکیشن های مسافرتی به سفر نروید!

در این مقاله، چند اپلیکیشن مهم و کاربردی در سفر را به شما معرفی کردیم. هرکدام از این نرم‌افزارها می‌توانند در بخشی از سفرتان همراهتان باشند تا بهترین مسیرها را حتی در مواقعی که اینترنت ندارید پیدا کنید، برای رزرو بلیط و هتل به دردسر نیفتید و یک برنامه سفر کامل و در دسترس داشته باشید. اکثرشان هم در تورهای خارجی به‌خوبی به کارتان می‌آیند و اطلاعات به‌روز و مفیدی در اختیارتان می‌گذارند. پس قبل از سفرتان به هر جای این دنیای پهناور، حتماً یکی یا همه این اپلیکیشن های مسافرتی را روی تلفن همراه خودتان نصب کنید.

سوالات متداول

1- بهترین مسیریاب آفلاین اندروید چیست؟
Google Maps قطعاً مشهورترین و بهترین نقشه آفلاین و آنلاین است که هم در سیستم عامل اندروید، هم در سیستم عامل آی او اس در دسترس است. 

2- آیا می توان از GPS بدون اینترنت استفاده کرد؟ 
بله. بسیاری از اپلیکیشن‌های مسیریاب دارای حالتی هستند که به شما این امکان را می‌دهد که در مواقعی که اینترنت ندارید هم بتوانید مسیریابی کنید و گم نشوید.

6LdgLJIaAAAAABh9jZNdK3v5GfIffCX1eZjBxuWt