جستجو در مجله گردشگری
دستهبندی ها
کدام کشورها واکسن سینوفارم را قبول دارند
در این مقاله میخوانید
[ نمایش ](واکسن سینوفارم به انگلیسی : Sinopharm) توسط (Pio-Bio-Institute of Biological Institute Co Ltd Ltd) ، زیرمجموعه گروه ملی Biotec چین (CNBG) تولید می شود.
سینوفارم متکی به فناوری ویروس غیر فعال قدیمی تر ، اما آزمایش شده است ، که شامل گرفتن ویروس کرونا و تزریق آنها به بدن است. این فرایند اساساً بدن را مجبور به تولید آنتی بادی علیه کروناویروس SARS-CoV-2 می کند.
پس از واکسیناسیون ، سیستم ایمنی بدن قادر خواهد بود به عفونت ویروس های کرونای زنده پاسخ دهد. آنتی بادی ها می توانند به ویروس مهاجم بچسبند و از ورود آن به سلول های بدن جلوگیری کنند.
بر اساس داده های موجود ، گزارش شده است که واکسن سینوفارم 100 درصد از اشکال متوسط و شدید کووید -19 محافظت می کند. و از طرفی در جواب این سوال که میگرسند واکسن سینوفارم جنددرصد تاثیر دارد باید گفت میزان اثربخشی کلی آن 86 درصد است. حال نگاهی بیندازیم که کدام کشورها واکسن سینوفارم را قبول دارند.
واکسن چینی سینوفارم
عوارض جانبی مرتبط با واکسیناسیون در داوطلبان شامل درد در محل تزریق ، سردرد ، درجه حرارت بالا یا خستگی است.
سینوفارم در 7 مه 2021 برای استفاده اضطراری از سازمان بهداشت جهانی تأیید کرد و چراغ سبز برای عرضه این واکسن در سطح جهانی را نشان داد.
WHO واکسن را برای بزرگسالان 18 سال به بالا ، در یک برنامه دو دوز با فاصله سه تا چهار هفته توصیه می کند. برآورد اثر واکسن برای بیماری علامتی و بستری در همه گروه های سنی 79 درصد تخمین زده شد.
روش استفاده اضطراری (EUL) مناسب بودن محصولات جدید بهداشتی را در مواقع اضطراری سلامت عمومی ارزیابی می کند. هدف این است که داروها ، واکسن ها و تشخیص ها در اسرع وقت برای رسیدگی به اورژانس و در عین رعایت معیارهای دقیق ایمنی ، اثربخشی و کیفیت در دسترس قرار گیرد. این ارزیابی تهدید ناشی از شرایط اضطراری و همچنین منفعت ناشی از استفاده از محصول را در برابر هرگونه خطرات احتمالی ارزیابی می کند.
در مورد واکسن های کووید -19 ، بهداشت سازمان ملل متحد در ملاحظات خود برای ارزیابی واکسن های کووید -19 حداقل کارآیی را 50 درصد تعیین کرده است. تاکنون WHO همچنین موارد زیر را تأیید کرده است:
فایزر: Pfizer/BioNTech
آسترازینکا/AstraZeneca: Vaxzevria
جانسون و جانسون: Ad26.COV2.S
مدرنا: mRNA-1273
سینوفارم: BBIBP-CorV
سینوواک: CoronaVac
(به روز شده در تاریخ .08.19)
دولت بریتانیا اعلام کرده است از ساعت چهار بامداد ۲۲ نوامبر تمام واکسنهای فهرست مصرف اضطراری سازمان بهداشت جهانی را به رسمیت می شناسد.به این ترتیب واکسنهای فهرست مورد تایید انگلستان افزایش خواهد یافت و واکسنهای سینوواک، سینوفارم پکن و کواکسین نیزبه دهها واکسن تایید شده قبلی اضافه خواهد شد.
اما افرادی که در کشورهایی واکسن تزریق کردهاند که مورد تایید سازمان مقررات دارو و فراوردههای درمانی (ام.آر.اچ.ای) بریتانیا نیست (مثل واکسنهای چینی) نیازی نیست در وضعیت قرنطینه قرار گیرند و میتوانند پس از ورود فقط یک آزمایش پادگن «روز دو» بدهند.
واکسن کرونا برای سفر
کشورهای زیر استفاده از سینوفارم را تأیید کرده اند.
مقایسه واکسن چینی یا روسی و سایر واکسن ها
اگرچه نوع دلتا COVID-19 همچنان در قاره اروپا و بیشتر در جهان شایع است ، اما اکثر کشورهای اتحادیه اروپا و منطقه شنگن هنوز از مسافرانی که کاملاً واکسینه شده اند در برابر این بیماری استقبال می کنند. با این حال ، از آنجا که بخش بزرگی از کشورهای اتحادیه اروپا/منطقه شنگن دوزهای واکسن غیر از مواردی که برای استفاده توسط آژانس دارویی اروپا (EMA) تأیید شده است را به رسمیت نمی شناسند ، روند سفر مدتی است که پیچیده است ، SchengenVisaInfo.com گزارش می دهد به بر اساس ارقام مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای اروپایی (ECDC) ، در حال حاضر ، همه کشورهای اتحادیه اروپا دوزهای واکسن مورد تأیید EMA که شامل مدرنا، فایزر، جانسون اند جانسون و آسترازینکا است را قبول دارند با این حال ، وقتی صحبت از واکسنی چون سینوفارم به وسط می آید. موارد یکسان نیست. این به این دلیل است که واکسن سینوفارم هنوز توسط EMA تأیید نشده است و باعث می شود در کشورهای اتحادیه اروپا کمتر شناخته شود. با توجه به داده های ارائه شده توسط ابزار جدید واکسن ساز که توسط VisaGuide توسعه یافته است. مسافران می توانند اعتبار واکسن خود را بررسی کنند ، کشورهای زیر اتحادیه اروپا و منطقه شنگن واکسن سینوفارم را به عنوان مدرک معتبر ایمنی در برابر COVID-19 می پذیرند:
نکات و عوارض واکسن سینوفارم (بیشتر بدانید)
مهم ترین اخبار و مطالب در خصوص واکسیناسیون
کارت دیجیتال واکسن کرونا برای سفرهای خارجی
فاصله بین دوزهای واکسن سینوفارم چقدر است؟
WHO بین دوز اول و دوم 3 تا 4 هفته فاصله توصیه می کند. اگر دوز دوم کمتر از 3 هفته پس از نوبت اول تجویز شود ، نیازی به تکرار دوز نیست. اگر تجویز دوز دوم بیش از 4 هفته به تأخیر افتاد ، باید در اولین فرصت ممکن تجویز شود.
چه کسانی نباید از واکسن آسترازینکا استفاده کنند؟
افرادی که سابقه واکنش آلرژیک شدید به هر یک از اجزای واکسن دارند نباید از آن استفاده کنند. واکسن برای افراد زیر 18 سال تا نتایج مطالعات بیشتر توصیه نمی شود.
آیا واکسن کووید -19 برای بیماران مبتلا به ایدز بی خطر است؟
علیرغم داده های محدود ، اطلاعات موجود نشان می دهد که واکسن COVID-19 توصیه شده توسط WHO حتی سینوفارم برای افراد مبتلا به HIV ایمن است.